Artikler

Artikler

Tilbage

Frem

Drømmens univers

Leif Mosevangs billeder er et møde med kraftfulde farveklange

I slægt med en lang række andre kunstnere har også Leif Mosevang i forbindelse med sit hus anlagt en pragtfuld have, hvis frodighed taler sit helt eget sprog, og som er en daglig kilde til det kunstneriske arbejde. Blomster, planter, buske og træers vekslende farvepragt er her med til at til at berette om årstidernes skiften. Fra sit atelier, som er beliggende i havens udkant, har Leif Mosevang på den ene side udsigt til dette frodige område, medens atelierets store nordvendte vindue åbner op for et langstrakt vue ud over en bølgende kornmark.

I en stærk følelsesmæssig sammenhæng med det omgivende landskab gengiver Leif Mosevang sin helt personlige opfattelse af stedets natur, faunaen og dyrelivet. Alt bliver udtrykt med en nutidens følsomhed og sandhed, og de mange billedmotiver er ofte krydret med hans store interesse for livsfilosofi.

Som den fremragende kolorist Leif Mosevang er, formår han at forene situations- og oplevelsesskildringerne i meget klangfulde udtryk. Hans indre trang til hele tiden at beskrive sine oplevelser, drømme og fantasier i farve

  Malerier  Haven  Atelierudstilling  Artikler  Udstillinger  Kontakt  I øvrigt Signatur